.

.

ESP-01S ESP8266 serial WIFI model (ESP-01 ažurirana verzija) autentičnost zajamčena, Internet stvari

ESP-01S ESP8266 serial WIFI model (ESP-01 ažurirana verzija) autentičnost zajamčena, Internet stvari

HRK 105.00
Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Dobrodošli u naš dućan
Ako kupujete veće količine, molimo vas, kontaktirajte nas
Nakon najnovijih trendova situacija je više od mjesečne, gotovo Šokantno, jer cijelo tržište je takav, da je nekoliko osoba izvršili jak dojam!
Neka je procijeniti : ne postoji konačni dorađivač, jednostavno zato što je većina stoke ima, on još nije pojavio.. sve tek počinje! !
Ali stvari zaista rade cijelu industriju do vrhunca to su : pojava tehnologije ESP8266 chip. Oni su sjajne
Brzina ažuriranja hardvera i softvera, a također je vrlo šokantno cijena prednost za brz izlazak na tržište! Tako da od cijele industrije nije trag spremnosti.
1. 12 mjeseci jamstva proizvođača za neispravan proizvod (osim za predmete oštećene i/ili nepravilno korištenih nakon primitka). Oprema dolazi s jamstvom od 3 mjeseca.
2. neispravan proizvod morate biti registrirani i vraćen u roku od jamstvenog roka (i u originalnom pakiranju, ako je to moguće). Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe. MI NE РЕМОНТИРУЕМ I NE ZAMJENJUJEM ROBA ISTEKLA GARANCIJA.
Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na aliexpress!
Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca! Povratne informacije je vrlo važno, i molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što nam dati neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.
Nemoguće je riješiti problem, ako ne znamo o njima
dobrodošli u sljedeći posjet

Specifikacija

brend:
Мегмоки
Vrsta:
Regulator Napona
Stanje:
NOVO

Odabir kupaca